algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
24°

Correus a Portocolom acumula devers 10.000 objectes pendents de repartir

Els veïns del nucli han expressat el seu malestar pels «perjudicis que ens provoca»

A la delegació de Correus del nucli costaner de Portocolom, al municipi de Felanitx, s'han arribat a acumular més de 10.000 objectes pendents de ser repartits, perquè la plantilla de personal «és del tot deficitària», explicà un dels carters de la localitat, que estan desbordats de feina. Segons han denunciat els carters, correus no ha actualitzat la situació de Portocolom des de fa gairebé onze anys. En qualsevol cas, en aquest període de temps la població fixa resident a Portocolom ha experimentat un gran augment del nombre de naixements i del creixement vegetatiu, tot situant-se als voltants dels 3.500 habitants.

Així mateix, aquesta xifra es dispara durant els mesos d'estiu per l'arribada massiva de residents estacionals. Per fer front a aquesta època de l'any, explicà el carter, el primer de maig havien d'enviar-hi un reforç, malgrat tot encara no ha arribat, «tal vegada arribi per les festes de Nadal», ironitzà el carter de Portocolom davant el sentiment d'impotència. Tanmateix, els dos carters fan tot el que poden i més, però «no donam a l'abast. Fas el que pots però et desanimes». Fa uns mesos, des de la delegació de Felanitx, varen sol·licitar fer 50 hores extra. En principi, des de Correus de Madrid se les denegaren i al final els n'oferiren 25.

Cal dir que amb el suplement de les 25 hores extra el caramull d'objectes acumulats i pendent de repartiment passà de 17.000 als 10.000 que hi ha actualment a l'oficina de correus de Portocolom. «Allò que no podem fer és treballar hores extra sense cobrar-les», manifestà el carter, qui afegí que «per normalitzar la situació necessitam, com a mínim, un carter fix més». En qualsevol cas, els repartidors de Correus expliquen que els majors problemes amb els quals es troben els veïns a causa del retard en el repartiment de les cartes provenen quan es tracta de cartes dels jutjats, de l'Hospital de Manacor o d'entitats bancàries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.