muy nuboso
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
24°

La direcció de l'institut es queixa del lamentable estat de l'edifici

Educació hi ha de fer obres però no pensa adobar-ne els desperfectes

La direcció de l'institut d'ensenyament secundari Guillem Colom està molt preocupada per l'estat en què es troben algunes dependències de l'edifici i ha expressat la seva inquietud pel fet que, tot i les inversions de reforma d'infraestructures que Educació preveu dur-hi a terme aquest estiu, no estigui previst arreglar els evidents desperfectes que ha patit l'immoble amb el pas del temps o que alguns d'ells ja provenen del moment de la construcció.

El mes de febrer passat, el director de l'institut, Enric Magraner, ja es va dirigir a la Conselleria per denunciar les deficiències detectades pel nou equip directiu, considerades fins i tot «perilloses pel que fa a la seguretat dels alumnes». Aquestes mateixes deficiències i desperfectes ja havien estat notificats a principis de curs en escrits adreçats a la Direcció General de Planificació i Centres i a la inspecció del centre, advertint que el deteriorament ja venia d'anys enrere.

Tot i això, aquestes deficiències no han estat adobades i tant la direcció com l'associació de pares temen que es facin les obres de canvi de sistema elèctric i de dotació de calefacció previstes i que aquests problemes quedin sense solucionar indefinidament.

Quasi tots els desperfectes més greus tenen relació amb la humitat, però també hi ha despreniments continus de rajoles, caiguda d'un tros de voladís, canals que no evacuen l'aigua, acumulació d'aigua de pluja al terrat amb les conseqüents goteres tant a l'immoble principal com al gimnàs, manca de canal a l'edifici auxiliar i estat ruïnós del mur que l'envolta, entre altres coses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.