algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

El conseller Comercial d'EUA vol potenciar les relacions amb Balears

Anuncià un encontre d'empresaris illencs i nord-americans al setembre

La Cambra de comerç proporcionarà a les empreses balears un programa d'internet que el conseller comercial del Govern nord-americà, Michael Liikala, ha proposat per augmentar el volum de negocis entre ambdues economies. Ahir s'anuncià també, per aquest motiu, que el proper mes de setembre una delegació formada per 200 empresaris nordamericans i liderada pel Governador de l'Estat de Florida, Jeff Bush, visitaran Espanya i es reuniran amb una representació empresarial balear.

Liikala recalcà la importància de la xarxa, «perquè el 80% de les empreses la utilitzen per fer compres». Respecte de la possibilitat que empreses turístriques balears s'introdueixin a EUA, el conseller assenyalà que «és un mal moment per la desacceleració de l'economia USA», però assegurà que l'americà «és un mercat obert i amb possibilitats per a qualsevol empresa que ofereixi productes de qualitat i competitius».

Finalment el conseller comercial definí l'economia espanyola com «la que més creixerà en els propers anys, d'entre les economies desenvolupades», i indicà que durant les properes dues setmanes transmetrà aquesta idea en una sèrie de conferències empresarials al seu país i augura properes inversions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.