algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Un incendi fa malbé una de les casetes de la Feria de Abril

Una avaria en la fregidora causà el sinistre, que no ocasionà ferits

Un incendi, declarat per causes fortuïtes, va ocasionar greus desperfectes en una de les casetes del recinte de la Feria de Abril, a Palma. El foc va poder ser ràpidament sufocat i com que no es trobava ningú a la caseta, no es va haver de lamentar cap ferit. L'incendi es va declarar devers les deu del matí i la caseta afectada era la d'Iscomar. Quan es declarà, el recinte es trobava tancat al públic i únicament hi havia el vigilant de seguretat, que fou qui descobrí el foc.

El sinistre es va declarar a la cuina de la caseta. L'encarregat explicà que el foc ho va provocar, segurament, una fregidora elèctrica. Les flames varen prendre aviat ja que a la cuina hi havia diverses garrafes d'oli que feren que el foc es propagàs de manera violenta fins a arribar a la barra de bar i fins i tot a un altaveu de música, situat a prop de l'escenari.

La cuina va quedar del tot destruïda i les tres fregidores elèctriques, com també altres electrodomèstics, cremats. L'incendi afectà una altra caseta, però de manera poc important. L'encarregat valora els danys en unes 600 mil pessetes, però considera que es podrà tornar a obrir la paradeta en els propers dies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.