algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

La plataforma a favor del parc natural reclama més protecció

Devers una cinquantena d'entitats s'hi han adherit

La plataforma a favor del parc natural de la península del Llevant, que fou constituïda dissabte passat, reclama una major extensió en la delimitació del parc. Així ho féu saber ahir a Diari de Balears el portaveu del grup ecologista GOB, Antoni Muñoz, després de la reunió constitutiva de la plataforma pro parc a Artà. Dos dels batles del Llevant, Eduard Servera, de Son Severa, i Montserrat Santandreu, d'Artà, també s'adheriren a la plataforma i exigiren una major protecció del territori.

Segons Muñoz, de moment «la plataforma és integrada per una cinquantena de persones i entitats que, tots plegats, volem donar un sí públic al parc del Llevant. A causa d'això, aquesta setmana continuarem reclamant més adhesions». Els membres de la plataforma també redactaren un document a través del qual deixen ben clar quin ha de ser el model de parc: «Un parc en què es potenciïn les activitats productives respectuoses que contribueixin al manteniment i a la millora del patrimoni natural i cultural».

La plataforma vol deixar ben clar que «no compartim ni els arguments ni les formes dels que ara fa un any protagonitzaren un dels espectacles més deplorables de la democràcia». El manifest també reclama al Govern que «faci arribar informació suficient a la ciutadania, de manera que es possibiliti un debat públic serè i constructiu que marqui la decisió final sobre la necessitat i l'oportunitat i sobre el contingut del parc».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.