algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
23°

Els jutges tornen a ordenar el tancament de l'empresa Suliar

El batle donà ahir 48 hores als responsables per acatar l'ordre

El batle de Sóller, Joan Arbona, va signar ahir dematí un nou decret de tancament de l'empresa de materials de construcció Suliar després de rebre un acte dels jutjats que duen el cas instant l'Ajuntament a procedir a la clausura cautelar de l'empresa. El batle i la regidora d'Urbanisme i d'Activitats, Rosa Chico, es reuniren ahir amb representants de Suliar per notificar-los la disposició. En el decret, que es notificarà avui oficialment a Suliar, es dóna a l'empresa un termini de 48 hores perquè acabin voluntàriament amb la seva activitat.

Si aquest termini no es compleix, les instal·lacions seran precintades per la Policia Local. Els responsables de Suliar han de decidir, una vegada notificats de manera oficial, si acaten el tancament voluntàriament o esperen el precintament. Cal recordar que fa poc més d'un mes l'empresa ja fou precintada per l'Ajuntament, tot i que uns dies després un altre jutge n'ordenà la reobertura a causa d'un defecte de forma en l'acte que havia motivat el tancament.

En aquell moment, tant el batle com els responsables de l'empresa ja asseguraren que la reobertura no significava, ni molt menys, la interrupció del procés judicial, com així s'ha demostrat finalment. El tancament té l'origen en una denúncia interposada per veïns de l'empresa per activitat no autoritzada en sòl rústic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.