cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Garcías: «Els fracassos de Cabrer es compten amb dits de mans i peus»

Demana al PP que aporti els informes de Maria de la Pau Segura

El portaveu del Govern, Antoni Garcías, afirmà ahir que «per comptar els fracassos de Mabel Cabrer no basten els dits de les mans, també s'han d'utilitzar els dels peus». Garcías realitzà aquestes declaracions per valorar l'anunci del Partit Popular de presentar una demanda contra l'exconsellera d'Innovació, Misericòrdia Ramón, i l'exdirector del Parc Bit, Felio Morey, per presumpte tràfic d'influències i frau públic. A més, el PP digué que el PSIB s'hauria finançat il·legalment amb el contracte de Morey.

El conseller de Presidència manifestà que el Govern no ha decidit, ni tan sols ha tractat, si defensarà aquests dos excàrrecs autonòmics, i assenyalà que «tot són suposicions i amb elles vivim». Garcías recordà que la diputada popular Mabel Cabrer tenia un extens currículum de fracassos judicials. «Utilitzà els funcionaris interins per fer una defensa política i les demandes foren arxivades o desestimades», indicà. Antoni Garcías demanà al PP que «fos més àgil a l'hora de donar una resposta als seus problemes» i es remeté a «la lliçó d'ètica» que realitzà el Govern quan es descobrí el tipus de contracte que tenia Felio Morey.

«Encara esper que els casos que esquitxen Jaume Matas, Rosa Estarás i tots els càrrecs que els envolten, facin aquest exercici d'ètica, però només posen fum per desviar l'atenció dels seus problemes», reiterà Garcías. En relació al cas Formentera i a l'aparició d'un informe suposadament realitzat per Maria de la Pau Segura, el portaveu del Govern indicà que a l'Administració autonòmica no constava cap treball realitzat per la filla de l'excap de premsa de Rosa Estarás.

«Quatre frases no configuren un informe», indicà, a la vegada que es demanava, en cas que el Partit Popular disposàs d'aquest treball realitzat per Maria de la Pau Segura, «com ho han aconseguit» i reclamava que el posassin a disposició de l'Administració. Per la seva part, el president del Parlament, Maximilià Morales, avançà ahir que les conclusions de la Comissió d'Investigació del cas Formentera es presentaran el setembre en el ple de la Cambra i que les seves tasques finalitzaran el juny, quan acaba la pròrroga sol·licitada pels seus membres. La Comissió encara no ha decidit si viatjarà a Argentina per parlar amb membres de les cases balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.