algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

El president estatal dels gais demana a Munar que canviï d'opinió

Pedro Zerolo elogia la valentia del president Antich

El president de la Federació Estatal de Lesbianes i Gais, Pedro Zerolo, va demanar ahir a la líder d'Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, que sigui «políticament incorrecta i reconsideri la seva negativa a que el projecte de llei balear sobre parelles estables reculli el dret d'adopció per part dels homosexuals. Després de la visita a Munar, Zerolo va dir que aquesta li ha assegurat que «és difícil que la formació canviï la seva posició sobre aquest punt perquè en el si del partit existeixen membres amb sensibilitats diferents».

Malgrat tot, el màxim responsable del col·lectiu a nivell estatal li lliurà un dossier sobre famílies de fet, preparat per la Federació, amb la finalitat que serveixi per «convèncer» en aquest sentit la formació que, «per ara, no va per feina», i doni el seu recolzament a una causa que «compta amb el suport de la majoria dels ciutadans».

Abans de la trobada amb Munar, Zerolo es va reunir amb el president del Govern Balear, Francesc Antich, el qual va felicitar per l'elaboració de la llei de parelles estables i per la seva valentia en incloure en ella el dret d'adopció. Zerolo va afirnar que el clima social que es viu en aquests moments és «de suport a les nostres reivindicacions» i va recordar que al Congrés dels Diputats ja han entrat diferents projectes sobre el tema.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.