algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

L'informe policíac descarta que Pilar fos agredida pel seu exmarit

Pilar Egea assegurà que rebé una brutal pallisa de Bartolomé Balaguer

Un jutge de Palma ha incoat un sumari pel «cas» de Pilar Egea, la dona que el passat mes d'abril denuncià en aquestes pàgines que havia rebut una brutal pallisa del seu exmarit, Bartolomé Balaguer. A més a més, la dona assegurà que al llarg dels darrers anys havia formulat unes 70 denúncies per maltractaments. La història tingué un fort ressó social i provocà que el marit es decidís a explicar la seva versió. L'home manté que la dona menteix i afegeix que pateix una mal·laltia psíquica que li provoca les lesions. Després de les dues entrevistes i a rel que Pilar formulés dues denúncies a la Policia Nacional i a la Policia Local, agents del darrer Cos han efectuat unes diligèncias que han estat remeses al jutjat d'instrucció número 3.

Els fets relatats per Pilar són els següents: el passat 9 d'abril, quan es trobava al carrer Eusebi Estada de Palma, fou agredida brutalment per un grup d'individus de raça gitana, entre el quals es trobava el seu exmarit. També ha declarat una amiga de Pilar, que afirma haver estat present durant els fets i corrobora la declaració de Pilar. Balaguer, per la seva banda, declara que en el moment en què suposadament ocorregueren els fets, ell es trobava treballant a la Part Forana. Alguns testimonis han corroborat la veracitat d'aquests fets. Bartomeu demanà ajuda policíaca quan diversos familiars de Pilar Egea tractaven, pressumptament, d'agredir-lo al barri de Son Gotleu, al carrer on ell vivia. Aquest fou amenaçat de mort acusat pels agressors d'atacar la dona.

Es difícil quadrar aquestes declaracions amb la denúncia interposada per part de Pilar hores després d'haver formulat la primera, en la qual declarà que un grup de persones de raça gitana, entre els quals hi havia infants, l'actual parella del seu exmarit i aquest mateix l'agrediren violentament. Una altra declaració contradictòria de Pilar és la seva afirmació taxativa que no ha estat citada a comparèixer davant d'un jutjat de Palma, ja que existeixen proves que confirmen que aquesta citació es dugué a terme per via legal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.