muy nuboso
  • Màx: 29°
  • Mín: 23°
24°

La Policia Local ha decidit complir la jornada de 35 hores des d'avui

Ignoren el decret de batlia que els obliga a fer 40 hores setmanals

La Policia Local de Son Servera passarà, a partir d'avui, a fer la jornada de 35 hores igual que la resta de funcionaris, tot i que tenen un decret de batlia segons el qual estan obligats a fer-ne 40. Per això, els agents se centren en l'article 11 del Decret 70/89 de sis de juny.

«No és normal que després d'un total de més de 40 hores de reunió i d'haver arribat a un acord que es va signar entre els representants de la Policia Local, el batle, Eduard Servera, el delegat de Policia, Antoni Oliver, i el delegat d'Hisenda, Gerardo Ruiz, se suspengui el ple en què estava previst aprovar l'esmentat acord», expliquen Rafael Gónzlez, Miquel Vives i Javier Martín, els tres agents representants del col·lectiu de la Policia Local.

Així, segons explicaren els mateixos agents, «només es faran els serveis mínims, ja que serem menys agents al carrer. Això ens preocupa perquè no podrem donar un bon servei als ciutadans». «A més, tot plegat, allò que ha passat fins ara, demostra la poca sensibilitat que té l'equip de govern davant dels problemes de la Policia Local, ja que consenten que ens vegem impedits a donar el servei que toca; cal pensar que a partir d'ara la zona costanera quedarà amb serveis mínims enfront de l'augment de població que suposa l'arribada de l'estiu», indicaren els agents.

«Per totes aquestes coses estam indignats amb l'actuació de l'equip de govern i ara per ara estam estudiant quines mesures podem prendre davant aquest problema. Per això dimecres tenim una reunió amb el sindicat, perquè ens assessorin sobre què cal fer. Si hem d'anar als jutjats hi anirem».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.