nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El ParcBit acollirà el nou Centre de Tecnologia Turística de les Illes

El projecte «Inout.05», de Javier García-Solera, és el guanyador

El conseller de Turisme, Celestí Alomar, presentà ahir els projectes guanyadors del concurs per al nou edifici del Centre d'investigacions i Tecnologies Turístiques de les Illes Balears (CITTIB), que es construirà en el ParcBit.

El primer premi, concedit per unanimitat del jurat i que serà el que s'executarà, correspon al projecte presentat per l'arquitecte Javier García-Solera, titulat «Inout.05». Rebrà 2 milions de pessetes. El segon i el tercer premis foren, respectivament, per a «Barlo Vento», amb el valencià Francisco Miravete com a autor, qui rebrà una dotació d'un milió de pessetes, i per a «Versátil», del lleidatà Julio Mejón, dotat amb 500.000 pessetes. Els tres guanyadors, d'un total de 9 projectes presentats, reberen ahir mateix els seus premis de mans del conseller Alomar i del director del CITTIB, Alfons Meaurio.

El nou edifici, segons explicà el guanyador, s'inclourà en la filosofia constructiva del ParcBit, amb mesures d'estalvi d'energia i respecte de l'entorn, combinant l'arquitectura mediterrània tradicionals amb estructures i elements més contemporanis. El CITTIB també acollirà un centre de documentació turística amb la col·laboració de la Universitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.