cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Un 30% dels locals comercials de s'Illot funciona sense la llicència d'activitat

Els establiments tenien permís d'instal·lació però no havien sol·licitat el d'obertura

L'Ajuntament de Sant Llorenç ha detectat un gran nombre de locals comercials que no tenen llicència d'activitats. En aquestes dates i de cara a les festes de Nadal, la Sala du a terme una inspecció per determinar quins són els locals que s'ajusten a l'autorització d'activitats que se'ls ha concedit i gràcies a aquesta inspecció s'han trobat molts comerços i bars que ni tan sols tenen un permís per realitzar cap activitat.

Cal dir que aquest trenta per cent «és una dada que prové del nombre total de llicències d'obertura que l'Ajuntament llorencí ha tramitat durant aquest any i dels quals una cinquantena d'establiments no tenien tota la documentació en regla per la qual cosa funcionaven, en part, dins la il·legalitat», diu Puigrós. El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós (GISC) ha explicat que molts d'aquests locals funcionaven purament i simple amb la llicència d'instal·lació, «resulta que demanen aquest permís i un cop aconseguit s'obliden de sol·licitar la llicència d'activitats perquè pensen que ja ho han tramitat tot».

La proximitat de les festes de Nadal fa que l'Ajuntament se centri a controlar tots els locals que hi ha al municipi ja que, «cal evitar que en aquests locals es realitzin activitats per a les quals no tenen permís, de fet l'any passat ja duguérem a terme una campanya semblant». A més, Puigrós ha dit que de tots els establiments que s'han inspeccionat enguany, una part, «sí que tenia la llicència d'activitats però no s'hi ajustaven, per això farem un bàndol per avisar que durant les festes els locals s'ajustin a la seva llicència».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.