algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

El desviament del torrent obliga a pagar indemnitzacions de 210 milions

La partida que s'hi havia destinat inicialment és insuficient segons Recursos Hídrics

Les indemnitzacions que s'hauran d'entregar als propietaris dels terrenys en què s'ha de dur a terme el desviament del torrent de sa Cabana (Manacor) pugen a 210 milions de pessetes. Aquesta quantitat suposa que la partida inicial aprovada pel Govern l'any 1997 per afrontar les despeses d'expropiació augmenti 150 milions de pessetes.

Cal recordar que ara fa tres anys, quan es va declarar d'urgència l'ocupació dels terrenys per dur a terme el projecte de desviament del torrent, es va autoritzar una partida de 60 milions, quantitat que, segons han considerat des de la Direcció General de Recursos Hídrics a hores d'ara, tres anys després, resulta totalment insuficient.

Per la seva banda, segons ha comentat el delegat de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manacor, Francesc Acuñas (PSOE), la tramitació de les expropiacions ja està a punt de finalitzar: «No puc dir en quin punt exacte es troba, el que sí que sé és que només hi falta pagar les indemnitzacions als propietaris dels terrenys que s'han vist afectats per l'expropiació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.