cielo claro
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Margalida Rosselló durà el tema del polígon al Consell de Govern

El creu excessiu en una zona que es preveu de màxima protecció

La consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, va assegurar ahir que proposarà obrir un debat dins el mateix Govern balear sobre la conveniència o no de dur endavant el projecte del polígon de serveis que es vol fer a Son Puça. Aquest és el compromís que la consellera va adquirir en el transcurs de l'entrevista que ahir va mantenir amb membres de la Plataforma per a la Protecció de Son Puça, els quals li presentaren el projecte que, segons ells, es vol dur a terme i del qual Rosselló assegurà no tenir-ne cap coneixement.

Després que els membres de la Plataforma li explicassin la proposta de polígon prevista, Rosselló admeté que podria provocar un fort impacte ambiental a una zona com Sóller, que és i ha de ser el nucli de la serra de Tramuntana i que en conseqüència n'ha de ser màxima la protecció.

La consellera, que com hem dit, desconeixia totalment el tema, va assegurar que intentaria aconseguir-ne més informació per posteriorment dur el tema a debat a un proper Consell de Govern. Un representant de la Plataforma que va assistir a la reunió ha manifestat que aquesta ha resultat força positiva atès que la consellera ha entès la seva preocupació i a l'hora sorpresa pel projecte que es vol dur a terme, que com hem dit abans considera excessiu per a Sóller.

Per la seva banda, el batle de Sóller, Joan Arbona, assegurà ahir en roda de premsa que considerava que el tema del polígon era d'estat, de poble i que per tant si no aconseguia arribar a un consens amb tots els grups municipals oposició inclosa, era partidari que el projecte no tiràs endavant. Si això fos així, Arbona ha dit que proposarà la requalificació dels terrenys per tal d'evitar que es faci especulació amb ells, la qual cosa succeiria si el projecte de polígon anàs endavant per iniciativa privada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.