nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

«En el centre de dia els membres de la tercera edat ajuden els assistits»

Josefina Sintes, que visità el local, destacà la valuosa tasca que s'està realitzant

«És lloable que la tercera edat del Port d'Alcúdia hagi permès que s'instal·li el centre de dia al seu local i que a més a més col·laborin amb l'atenció als malalts», assegurà ahir la consellera de Benestar Social del CIM, Josefina Sintes, amb motiu de la visita que realitzà a les instal·lacions. La consellera va recórrer el centre acompanyada pel batle, Miquel Ferrer, la regidora de Serveis Socials, Mercedes Buendía i pel president de l'Associació de la Tercera Edat del Port d'Alcúdia, Pere Bennàssar.

«És estrany que les persones grans s'avinguin a compartir el seu espai amb gent malalta», afirmà sorpresa Sintes quan conegué que s'havien fet unes eleccions en les quals de tres-cents vots només uns trentena s'oposaven al centre de dia. Aquest centre, que està en marxa des del passat abril, té capacitat per a 35 persones (15 assistits, 10 vàlids i 10 esporàdics), però actualment en té 18. Aquestes instal·lacions costen al voltant de 15 milions de pessetes anuals i el Consell de Mallorca n'ha aportat enguany prop de 800.000 pessetes.

A més, hi ha un cost de 10 milions per posar en funcionament el centre amb una furgoneta i l'habilitació de part de les instal·lacions. Una persona paga al mes 26.000 pessetes, quantitat que inclou tres menjades i transport. Aquells que hi van un dia paguen unes 3.000 pessetes. Per l'any que ve Sintes espera signar un conveni per tal de col·laborar d'una manera més estreta amb el centre de dia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.