algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Cort dóna una setmana de termini al responsable de la Policia Municipal

L'Ajuntament li dóna un temps perquè si cerqui 'una sortida digna'

El batle de Palma, Joan Fageda, va donar ahir una setmana més de termini a Joan Feliu perquè cerqui «una sortida digna» del seu càrrec al capdavant de la Policia Local. A primera hora del capvespre es va mantenir una reunió a Cort entre Fageda, Feliu i el tinent de batle de Governació, José Manuel Sierra. El batle, que dues hores abans havia negat en conferència de premsa que s'hagués demanat la dimissió de Joan Feliu, canvià d'actitud i comunicà a l'intendent que la decisió d'apartar-lo de les seves responsabilitats com a intendent actiu «és irrevocable».

Joan Fageda ha d'estar una setmana fora de Mallorca i espera que quan torni Feliu hagi pres una decisió en un o altre sentit. La citada reunió, confirmada per Fageda i per persones properes a Feliu en el quarter de San Ferran, no estava en principi prevista i es va mantenir a causa de l'actitud dels 14 regidors del consistori, que després de la roda de premsa, es mostraren contrariats per les manifestacions de Fageda. Diversos regidors consultats varen coincidir a assenyalar que quan el seu company de grup José Manuel Sierra va plantejar el passat dimecres a Feliu que havia d'abandonar el càrrec «es tractà d'una decisió adoptada per tots en consens, inclòs el batle, perquè pensam que és necessària una restructuració profunda a la Policia Local, i ha de passar perquè desapareixi la figura de Joan Feliu, encara que estam d'acord a cercar-li una sortida digna».

Per justificar les declaracions de Fageda en les quals desmentí que s'hagi demanat a Feliu que dimiteixi, els regidors consultats opinen que «el batle no volia que el canvi fos traumàtic i, tal vegada, ha volgut llevar pressió informativa però no ha valorat l'abast de les seves paraules i que amb elles ens posava en qüestió a nosaltres i sobretot al nostre company José Manuel Sierra».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.