algo de nubes
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
16°

La Policia confisca a Palma milers de CD il·legals i arresta tres sospitosos

L'operació contra aquest frau fou realitzada pel grup de Delinqüència Econòmica

58326
La falsificació de CD a gran escala és una estafa amb danys econòmics milionaris.

El grup de Delinqüència Econòmica del Cos Nacional de Policia de Palma ha realitzat una important operació contra la venda i distribució de discs compactes il·legals a l'Illa. Els resultats n'han estat la intervenció de milers de CD (tant de música com de videojocs) i la detenció de tres persones com a presumptes encarregats de portar a terme aquesta activitat il·lícita a Mallorca.

La Policia també ha intervingut nombroses peces de roba falsificades en la mateixa operació. A nivell policíac hi ha una gran satisfacció, ja que els tres detinguts (un espanyol i dos ciutadans africans) són sospitosos d'haver estat dedicant-se a aquesta activitat des de fa uns anys, i d'haver causat, per aquest fet, importants perjudicis econòmics.

Tot apunta que els detinguts s'encarregaven de controlar l'arribada del material a Mallorca i després el distribuïa a altres persones, que els venien als consumidors finals. L'operació policíaca s'inicià fa uns mesos arran d'una denúncia interposada per la Societat d'Autors, en la qual s'informava de la presumpta activitat il·lícita a l'Illa.

El grup de Delinqüència Econòmica establí una sèrie de vigilàncies fins que, a mitjan aquesta setmana, es tingué coneixement que els sospitosos rebrien una important quantitat de discs compactes. Els investigadors decidiren intervenir-hi entre dijous i divendres, quan els detinguts reberen l'enviament des de la Península.

Es tractava d'uns 2.000 discs compactes de diversos grups i solistes espanyols i estrangers, com també de diversos centenars de compactes de videojocs i unes 2.000 peces de vestir de diverses marques. Els perits xifraren el valor de l'estafa en uns 50 milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.