algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

Munar proposa a Sampol que el comerç pugui obrir entre 6 i 8 diumenges l'any

El vicepresident del Govern diu que no hi haurà «cap problema» per arribar a l'acord

El vicepresident del Govern balear i conseller d'Economia, Comerç i Indústria, Pere Sampol, i la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar, intercanviaren opinions ahir als passadissos del Parlament sobre la futura llei de comerç, que amb tota probabilitat s'aprovarà aquest proper divendres pel Consell de Govern. Munar va sol·licitar que els comerços puguin obrir «entre 6 i 8 diumenges» l'any i Sampol va assegurar que manté l'objectiu polític d'aconseguir que s'aprovi per unanimitat pel Parlament balear, «on no hi haurà cap problema per arribar a un acord».

Entre les dues obertures en festiu que proposa Sampol i les dotze del Govern espanyol, Maria Antònia Munar considera que la xifra de sis «serà ben rebuda per tothom» i que el contrari és anar «contra la tònica d'Espanya i d'Europa». Advertí el vicepresident que una mesura excessivament restrictiva «se'ns tornarà en contra», en referència al Govern del Pacte de Progrés.

L'exemple de mesures antipopulars empreses per la Conselleria d'Economia més clar en aquest sentit són el retard de les rebaixes d'estiu, va recordar la presidenta del CIM. Unió Mallorquina «defensa el consumidor i no pot obviar la realitat», va asseverar la presidenta dels nacionalistes de centre mallorquins. De la seva banda, el dirigent dels nacionalistes d'esquerra també de Mallorca va dir que el «punt de partida» del debat parlamentari de la llei de comerç són dos diumenges d'obertura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.