algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

Un conveni de permuta serà la solució per la compra dels solars de l'hospital

Pere Rotger, vist el ritme de les negociacions, espera un acord definitiu en breu

«La fórmula que es perfila com a definitiva per poder tenir els metres necessaris per a l'hospital és un conveni de permuta». Així ho va explicar el batle, Pere Rotger, després de la reunió que mantingueren divendres passat membres de l'Ajuntament i el representant legal del propietari dels terrenys on ja quedà perfilat el tipus d'acord per l'adquisició del solar.

La permuta consistirà que l'Ajuntament, a canvi dels terrenys, garanteixi al propietari una quantitat de metres semblant a un futur polígon de serveis devora l'hospital o bé a uns altres terrenys de titularitat municipal. En un principi l'Ajuntament es compromet a realitzar la compra directa de la caseta i de les parets que hi ha dintre de la propietat.

«En aquests moments les negociacions estan molt avançades però queden per fermar alguns punts, el cert és que hi ha una bona predisposició per ambdues parts», assegura Rotger. El representant legal del propietari, Antoni Llompart, afirma de la seva part que està satisfet pel transcurs de les negociacions.

«Malgrat tot queden uns detalls per fermar de cara que no s'hagi de arribar a futurs contenciosos com ha passat fins ara», assegura Llompart.
El cert és que aviat s'ha de començar la dotació de serveis de la zona per poder seguir amb el ritme previst per la construcció de l'hospital. Ara queda la part econòmica, en què Insalud i Govern balear tenen la paraula.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.