muy nuboso
  • Màx: 17.53°
  • Mín: 11.1°
17°

Andreu Riera: «Deix la presidència del PP perquè no som matista»

El cap de la Junta Local plega després de 23 anys de feina

L'actual president de la Junta Local del Partit Popular de Felanitx, Andreu Riera, deixarà el seu càrrec després de vint-i-tres anys d'estar al capdavant del grup conservador felanitxer.

Riera ha argumentat que les causes principals són les desavinences amb la presidència regional del partit. Per això, aquest antic militant del grup conservador no es presentarà a les pròximes eleccions a la Junta Local de Felanitx, que es duran a terme el 19 de desembre, segons va comunicar als seus companys de partit en una passada reunió. Riera és un dels polítics en actiu partidaris de la coneguda com a «ala canyellista» dins el Partit Popular. En aquest sentit, Andreu Riera manifestà que «no estic en sintonia amb la presidència regional, jo no som matista».

En referència a les discrepàncies amb la cúpula del grup conservador de Mallorca, Riera explicà que «fa vint-i-tres anys que som el president de la Junta Local i, després de tant de temps, he de deixar pas als més joves, és allò que volen els meus caps, i jo ja he perdut la il·lusió». El polític felanitxer va deixar de ser diputat al Parlament de les Illes Balears el 1999. «Fa dos anys que vaig deixar de ser diputat i m'han deixat de banda, ja no faig falta».

Andreu Riera té un extens currículum polític. Des de 1968 fins a 1979 fou regidor de l'Ajuntament de Felanitx. L'any 1977 s'incorporà a Alianza Popular i des d'aleshores és el president de la Junta Local de Felanitx. Des de 1987 fins al 1995 fou diputat al Parlament i conseller del CIM, on ocupà el càrrec de president de la Comissió d'Esports. Ara, després de trenta-dos anys de frenètica activitat política, Andreu Riera se'n retira.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.