nubes dispersas
  • Màx: 17.55°
  • Mín: 8.69°
17°

Els ciutadans tindran a partir d'avui tres aparcaments més a les barriades

Cort habilita tres solars a les barriades de Son Real, Son Gotleu i Son Roca

A partir d'avui quedaran oberts al públic els dos nous aparcaments promoguts per l'Ajuntament de Palma en les barriades de Son Real i Son Gotleu. El diumenge se n'obrirà un altre a la barriada de Son Roca.

El primer, amb accés des de la intersecció dels carrers Cardenal Despuig i Martínez Eslava o des del carrer de Son Real, té una superfície de 2.538 metres i 125 places d'aparcament. El de Son Gotleu, amb entrada en la conjunció dels carrers Celia Viñas i Mare de Déu de la Victòria, disposa de 260 places d'estacionament sobre una superfície de 5.925 metres quadrats. El tercer i darrer aparcament que Cort posarà a disposició dels ciutadans és el situat al barri de Son Roca. Tindrà l'entrada pel carrer Cap Pinar i diposarà de 6.600 metres quadrats i una capacitat de 275 places. Començarà a operar el pròxim diumenge dia 12 de novembre a les dotze del migdia. L'habilitació d'aquestes tres noves àrees d'estacionament, cada una de les quals disposarà d'una zona especial per a ús de les Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR), ha representat una inversió global de 23 milions de pessetes.

La manca d'aparcarments, l'increment de matrícules i la forta pressió urbanística que pateix Palma feren que el regidor d'Infraestructures i Manteniment, José María Rodríguez, anunciàs un pla d'aparcaments a les barriades de Palma llogant solars que en aquests moments es troben buits. Cort té prevista, així mateix, la construcció de tres nous aparcaments subterranis de rotació: a Comte de Sallent (amb 755 places), a sa Gerreria (amb 1.000 places) i a la plaça d'Espanya (de 853 places).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.