cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Un dels detinguts explica al jutge com es cometé l'assassinat de l'empresari

J.M.C.M. diu que S.B.P. fou qui matà la víctima, mentre ell esperava al carrer

Els quatre detinguts per la seva presumpta implicació en la mort de l'empresari mallorquí Pere Estarellas passaren ahir al capvespre a disposició judicial. Segons informaren fonts judicials, els sospitosos "tres homes i una dona" varen ser interrogats pel jutge de manera separada, el qual, finalment, només decretà l'ingrés en presó de dos d'ells: Josep Maria M.C. i Sebastià B.P.

El primer que prestà testimoni va ser Josep Maria M.C. Aquest jove, la dona del qual també va ser detinguda, sol·licità a la Policia protecció en sentir-se amenaçat per Sebastià B.P., el qual és considerat el presumpte autor material i cervell de l'operació. Josep Maria va confessar ahir davant el jutge que la nit del 20 d'octubre va acompanyar Sebastià a casa de la víctima. Reconeix que la seva visita tenia com a objectiu robar a l'empresari, i que com que el seu company coneixia Pere Estarellas, no tendrien problemes per accedir a la casa.

Segons han confirmat fonts pròximes al cas, Josep Maria C.M. declarà ahir que estava vigilant al carrer i que quan es va cometre l'assassinat ell no hi era present. No obstant això, després pujà a l'habitatge, encara que afirma que no va veure el cadàver.

Sebastià B., per la seva banda, nega qualsevol implicació en el crim i afirma que té una coartada. El jove, que té antecedents policíacs per agressió i estafa, es va mostrar ahir molt tranquil quan entrava en el despatx del jutge. Sebastià B., assistit pels advocats Josep Maria Lafuente i Lluís Moreno, no volgué declarar davant el Grup d'Homicidis, i ahir va mantenir davant el jutge que no coneix al jove que l'implica en el crim i que mai no va ser present en el lloc dels fets. La Policia va confirmar que Sebastià B.P. havia establert fa uns mesos relació amb l'empresari per unes obres de reforma a la casa d'Estarelles i es creu que és el «cervell» de l'operació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.