nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Els veïns volen que els serveis es paguin dels doblers del pla Mirall

Els residents proposen que es posin contribucions per a l'embelliment

L'Associació de Veïns de Son Serra de Marina ha demanat a l'Ajuntament que utilitzi la subvenció donada pel Govern per al pla Mirall per pagar la dotació de serveis de la urbanització que ara s'executa. D'aquesta manera, s'evitaria que els residents pagassin les polèmiques contribucions especials que se'ls reclamen fins que no entri en servei la depuradora que s'ha de començar a construir. Així es compliria la premissa legal a la qual s'aferren els veïns des d'un principi, per la qual els contribuents no han de començar a abonar les contribucions fins que l'obra no entri en servei.

L'associació veïnal considera que l'Ajuntament pot demanar el canvi de destinació de la subvenció del Govern, ja que altres municipis han fet operacions similars. Una vegada que s'hagués acabat l'obra es podria envestir la part d'embelliment, que es podria finançar amb les contribucions que en pagarien els veïns. Els residents diuen que han fet arribar aquesta proposta als representants municipals, però que aquests no els han volgut escoltar i fins i tot els han tractat amb menyspreu. Des de l'Ajuntament es manté un pagament fraccionat de les contribucions en quatre anualitats a raó d'un 30% cada any fins al darrer, en què es pagaria un 10% i que començaria enguany.

De fet el representant veïnal, Gabino Fornàs, assegura que «l'Ajuntament s'ha negat a qualsevol negociació i que ni tan sols els ha informat de la fórmula de pagament que ha decidit». Els veïns amenacen d'aturar els expedients de contribucions amb recursos, ja que entenen que hi ha un acord de ple municipal en què es diu que no es cobraran contribucions fins que no es faci el servei. Els veïns diuen que si no els tenen en compte en darrer cas estudiaran prendre mesures legals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.