cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

El Suprem desestima el recurs contra la gestió privada de la platja de sa Coma

L'Ajuntament acudirà al Tribunal Constitucional per recuperar-ne l'explotació

L'Ajuntament de Sant Llorenç recorrerà al Tribunal Constitucional per poder recuperar la concessió de la platja de sa Coma, de la qual des del 1990 s'encarrega l'empresa Redó S.A. gràcies a una ordre del Ministeri d'Obres Públiques i Transports que va fer la concessió per un període de vint anys. El Consistori opina que la concessió es va donar de forma irregular a aquesta empresa. «Un dels greus temes de corrupció durant el temps en què a nivell estatal va governar el PSOE», defineix el portaveu del grup municipal PSM, Antoni Sansó.

Cal recordar que els fets es remunten al 1990, quan el Ministeri d'Obres Públiques va concedir l'explotació de la platja de sa Coma «mitjançant una norma que estipulava que una empresa podia tenir la concessió d'una platja si l'havia regenerat o construït. L'empresari amb aquest document va sol·licitar l'explotació de sa Coma al·legant que s'havia gastat uns 300 milions de pessetes a construir la platja quan tot el món sap que és natural», comenta Antoni Sansó, que va viure l'experiència quan era regidor a l'Ajuntament.

Davant d'aquest fet, l'Ajuntament va presentar un recurs a l'Audiència Nacional contra la decisió del Ministeri però aquest va ser desestimat tres anys més tard. Al 1993, l'Ajuntament va decidir presentar un contenciós administratiu davant el Tribunal Suprem. Aquest ha contestat ara, set anys després, i notifica que es desestima el contenciós perquè té un defecte de forma, segons la nova doctrina formalista de 1998, i que per tant «no entra en el fons de l'assumpte», explica el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs (GISC).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.