muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Cinc detinguts a Palma en relació a l'assassinat de l'empresari Estarellas

Tres homes i dues dones foren traslladats anit a la Prefectura de la Policia

91142
Un dels detinguts és conduït per la Policia a l'interrogatori.

La Policia Nacional va fer ahir un gir important en la investigació sobre l'assassinat de l'empresari Pere Estarellas amb la detenció de cinc individus presumptament relacionats amb els fets. L'arrest va ser portat a terme ahir vespre, devers les nou i mitja, a Palma. En total foren arrestats tres homes i dues dones.

Tot apunta que les cinc persones estan implicades en els fets que tingueren lloc el passat dia 19 d'octubre en el pis de la víctima, situat en el carrer Ruiz de Alda. L'home va ser descobert sense vida per la seva néta el dematí següent i la Policia mitjançant el grup d'Homicidis inicià una laboriosa investigació.

Ahir capvespre els investigadors ja ho tenien tot previst per entrar en acció. Els cinc sospitosos havien estat seguits des de feia uns dies i les detencions eren imminents. El cap del grup d'Homicidis controlava els diferents dispositius de vigilància dels presumptes autors. Un dels arrests tingué lloc en el carrer Indústria, i els altres a diferents punts de Palma.

Sembla que des del principi de la investigació, poques hores després de la troballa del cadàver, la Policia aconseguí una sèrie de proves sobre la identitat d'un dels autors del crim. Des de llavors l'individu ha estat vigilat a totes hores, juntament amb els altres presumptes còmplices en l'homicidi. A principis d'aquesta setmana la Policia obtingué la confirmació d'un dels indicis, que implicava directament en la comissió del crim un dels sospitosos, un home d'una trentena d'anys conegut com «El Flaco».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.