nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El municipi és escenari d'inversions públiques per valor de 7.500 milions

Un 76 per cent correspon al pla Mirall i la resta la paga exclusivament el Consistori

El municipi de Calvià és escenari actualment d'inversions públiques per valor de 7.500 milions de pessetes. Aquest volum d'actuacions, que és proporcional a l'activitat econòmica que se genera en aquesta zona de Mallorca, es pot dividir en dos blocs: les obres que corresponen al pla Mirall, amb finançament de l'Ajuntament i del Govern de les Illes Balears, sumen 5.663 milions (un 76 per cent), mentre que la resta, amb 1.786 milions (un 24 per cent) són d'iniciativa exclusivament municipal, si bé hi pot participar alguna altra Administració.

Del conjunt d'aquests treballs, 4.403 milions ja estan executats i certificats (és a dir, a punt de cobrament per part de les empreses constructores), la qual cosa representa un 60 per cent del total dels pressuposts assignats. Pendent d'acabament es troben 3.015 milions, el 40 per cent restant.

Entre les obres englobades en el pla Mirall, destaca sobretot el passeig Calvià, dividit en cinc fases: la primera, des de cas Català fins a la Costa d'en Blanes, està pràcticament acabada i compta amb un pressupost de 748 milions de pessetes; la segona, des de Costa d'en Blanes fins a Palmanova, està molt avançada i està valorada en 1.374 milions; la tercera, des de Palmanova fins a Magaluf, encara està pendent d'adjudicació; la quarta està executada en un 75 per cent i comprèn des de Magaluf fins a Son Ferrer amb un cost de 1.026 milions; finalment, la cinquena, des de Son Ferrer fins al Toro, està feta en un 90 per cent amb un pressupost de 1.215 milions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.