lluvia moderada
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

L'exedil detingut, Sebastià Cerdà, diu que «el que m'han fet no s'aguanta per cap banda»

El grup polític del qual és exregidor, el CALS, destaca que «hi hagué premeditació»

Sebastià Cerdà, el membre de la penya taurina d'El Coso i exregidor del grup políti Coloms a la Sala (CALS), que fou detingut dilluns durant les festes de Sant Agustí per desordre públic i desobediència policíaca durant una brega dialèctica amb la Guàrdia Civil, afirma que «el que em varen fer no s'aguanta per cap banda, ja que jo no vaig cometre cap delicte».

Quan ja s'han asserenat un poc els ànims Cerdà ha explicat la seva versió dels fets. «Tot començà perquè hi havia un desplegament policíac brutal i sense cap raó la Benemèrita va començar a cridar a uns al·lots de 12 anys amb banderes d'El Coso que es tranquil·litzassin, jo hi vaig anar per veure què passava i em demanaren que m'identificàs», explica. En aquest moment fou quan començà la discussió entre els membres d'El Coso i la Guàrdia Civil, ja que l'exregidor no portava el document d'identitat i no volgué parlar en castellà.

Cerdà ha deixat clar que ell no va molestar cap cotxe ni tirà cap mena d'objecte a la Benemèrita: «Jo no vaig pegar a ningú, varen ser ells que em pegaren un parell de sacsejades i m'introduïren dins la furgoneta de mala manera», explica el membre d'El Coso. També vol afegir que «no entenc que la Delegació de Govern es dediqui a dir coses que no són certes, ja que no hi va haver cap ferit, després que em detinguessin varen passar moltes altres coses, però en cap moment no hi hagué ferits com diuen ells».

Ahir Cerdà ja va explicar que no sabé en cap moment quines eren les faltes que havia comès perquè l'haguessin de detenir: «Jo només vaig defensar un grup d'al·lots perquè em sembla molt greu que es fiquin amb uns al·lots que juguen damunt la voravia amb banderes d'El Coso i fan renou». Ara el membre d'El Coso només està pendent de la declaració que haurà de fer avui al Jutjat de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.