algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

La «siurellada» humana va dur la il·lusió a sa Cabaneta

Les figures tornaren persones en una jornada deslluïda per la calor

Ahir va tenir lloc una de les darreres manifestacions festives del municipi, pot ser una de les més peculiars. La celebració va gaudir d'un notable caràcter especial a causa de la presència d'un element típic de sa Cabaneta, com és el siurell. Des de fa uns anys es fa una cercavila amb «La siurellada», un conjunt de siurells humans que surten durant els dies de festa i posen una nota alegre i divertida al carrer.

Durant la jornada d'inauguració de les festes de sa Cabaneta d'enguany la cercavila havia de començar a les 17 hores, però no va ser fins pocs minuts abans de les 18 hores que es va iniciar. El motiu oficial del retard va ser la notícia de la setmana, la calor, que, per cert, va fer que la participació no fos multitudinària.

Minuts després va començar la V Marató Fotogràfica, consistent a realitzar 12 instantànies en un termini de 24 hores amb els temes que es varen indicar a l'inici de la prova. L'exposició del material obtingut en la maratoniana prova s'inaugurarà dimecres a les 21.30 a l'Escola d'Adults.

Avui a les 10 del matí tindrà lloc un recorregut historicoetnològic, dirigit per l'historiador Xisco Tomàs, per conèixer l'antic sistema hidràulic des Caülls. La sortida es farà a l'estació des Figueral. Finalment, a les 21 hores el matemàtic i naturalista Josep Lluís Pol pronunciarà el pregó de festes, que serà seguit d'un concert de la banda de Santa Cecília.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.