muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Alaior denega la llicència a l'hotel de luxe exclòs de la moratòria de Son Bou

L'Ajuntament d'Alaior ha denegat inicialment la llicència per a la construcció d'un complex turístic de luxe promogut per la família Barca Mir a la parcel·la 13A de Son Bou, per incórrer en múltiples deficiències tècniques.

Els màxims dirigents del PP criticaren molt durament el fet que aquesta parcel·la de 30.700 metres quadrats, propietat de la família política del vicepresident del Parlament, Fèlix Fernández Terrés, fos l'única que quedàs exclosa de la moratòria de la urbanització de Son Bou.

El regidor d'Urbanisme d'Alaior, Antoni Mir, informà Diari de Balears que l'Ajuntament ha denegat, a través d'una resolució de batlia, la llicència d'obres al projecte bàsic d'hotel dissenyat per l'arquitecte Miquel Barca Mir, copropietari dels terrenys.

Sempre segons fonts municipals, el disseny presentat no té llicència prèvia de la Conselleria de Turisme, no s'ajusta a la qualificació urbanística de la parcel·la i excedeix l'edificabilitat màxima permesa al Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU).

A través de la societat Siteme Menorca SL, la família Barca Mir va adquirir el solar el passat 7 de febrer a la promotora Edivisa per 300 milions de pessetes. Tot just un mes després, el 8 de març, Miquel Barca presentava un projecte bàsic de la construcció d'un hotel de cinc estrelles a la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.