algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Els veïns de Cala Millor denuncien unes obres per envair un camí públic

El president de l'Associació diu que la construcció ha destruït massa forestal

L'Associació de Veïns de Cala Millor, en el municipi de Sant Llorenç, ha denunciat unes obres que s'estan realitzant molt properes al camp de futbol del Badia de Cala Millor, ja que aquesta construcció de nova planta envaeix un camí públic veïnal.

En aquest sentit, el president del col·lectiu de veïns, Martí Sáez, va posar de manifest que «estan ampliant un xibiu que sempre ha estat il·legal i, de fet, les obres que ara es duen a terme, també són totalment il·legals. Per una banda, aquestes obres no posseeixen llicència municipal i d'altra banda, perquè ocupen un camí públic».

Així mateix, el president de l'Associació de Veïns ha denunciat que «les esmentades obres han provocat l'enderrocament de la paret d'un veí de la zona, sense haver consultat prèviament els afectats» i a més, Sáez ha afegit que «també s'han carregat els arbres amb què anaven topant al seu pas, i han provocant una important destrucció de la massa forestal en aquest indret».

Davant aquesta situació, Martí Sáez no ha volgut romandre de mans plegades i han interposat una denúncia a aquestes obres davant l'Ajuntament de Sant Llorenç. No obstant això, el president ha explicat que «hem pogut comprovar que el Consistori llorencí a hores d'ara no ha fet res per aturar-les».

Martí Sáez ha manifestat que un dels principals entrebancs pel qual «l'Ajuntament de Sant Llorenç no té gaire interès a posar una solució a aquesta problemàtica de les obres és que el camp de futbol del Badia de Cala Millor genera un cert conflicte en la mesura que es troba ubicat en el terme municipal de Sant Llorenç, però els jugadors que realitzen els seus entrenaments i partits a la pista del recinte esportiu pertanyen al municipi veí de Son Servera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.