muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
20°

La finca de Claudia Schiffer té un valor d'entre 100 i 200 milions

El PSM proposa llogar-la per accedir a la torre de cap Andritxol

Els poc més de 400.000 metres quadrats de terreny que la model alemanya Claudia Schiffer té a cap Andritxol valen entre 100 i 200 milions.
El gerent d'una de les immobiliàries que operen al Port d'Andraxt féu ahir una taxació dels terrenys. «En un Àrea Natural d'Especial Interès, i per aquesta zona, a priori, sense conèixer al detall els terrenys, poden valer uns 100 milions per cada llicència. Si Schiffer en té dues "atorgades abans de la Llei de mesures urgents sobre el territori aprovada pel Govern balear la tardor passada" els terrenys poden valer 200 milions».

La taxació no inclou el valor de la torre del segle XVI que hi ha als terrenys ni de la casa que la model s'ha construït. Tampoc no té en compte el valor especulatiu que se li afegiria pel simple fet que Schiffer n'hagi estat la propietària.

Pel que fa a l'accés a la torre, tancat per Schiffer, el representant del PSM a Andratx, Bernat Jofre, va proposar que «es llogui a la propietat els terrenys necessaris per accedir a la talaia, com a mesura alternativa a la demagògica compra "proposada per UM i que té el suport del Consell de Mallorca».

Jofre, igual que UM, no entén que «en tres setmanes l'equip de govern "del PP" hagi passat de rebutjar una proposta per estudiar l'ús públic del camí a la talaia a negociar amb la propietat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.