algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Més de trenta al·legacions a la moratòria urbanística de Menorca

Ahir es tancà el termini de presentació de recursos en el Consell

La moratòria urbanística que amb caràcter inicial aprovà el Consell de Menorca el passat 27 de juliol ha motivat la presentació de més de trenta al·legacions. Malgrat que el termini per al registre dels recursos finalitzà ahir a les 14 hores, fins avui no es donarà a conèixer el nombre exacte d'al·legacions que ara estudiarà l'equip de govern del Consell menorquí, format per PSOE, PSM i EM-IU.

Entre altres, han formulat objeccions a les mesures cautelars que per espai de dos anys suspenen la concessió de llicències en determinats indrets de Menorca el GOB, Els Verds, Partit Popular, Ashome (Associació Hotelera de Menorca), Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca (Pime), Meloussa (propietaris de finques rústiques), Agrena, l'Ajuntament des Migjorn Gran, Agrame, la Plataforma en defensa de l'ampliació del port de Ciutadella, Foment del Turisme i també promotors afectats per les mesures restrictives.

Crida l'atenció l'al·legació de l'Ajuntament des Migjorn, on governa el Pacte de Progrés, que demana l'exclusió dels terrenys de Sant Tomàs, per evitar que l'ampliació d'aquesta urbanització es vegi afectada per la moratòria. Esquerra de Menorca-IU i el PSM, socis del PSOE en el govern del Consell de Menorca, ja han expressat el seu desacord amb el plantejament.

Per la seva banda, el Partit Popular de Menorca demanà ahir la retirada de les mesures cautelars, considerant que incorren en il·legalitat, no han estat consensuades amb els ajuntaments ni amb els partits que formen el govern del Consell menorquí i perquè "segons afirmà Cristòfol Huguet" constitueixen una simple operació d'imatge, feta amb criteris d'arbitrarietat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.