algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

UMP denuncia l'existència de quatre punts on s'aboquen aigües residuals

Dissabte l'emissari de la depuradora treia bombolles malgrat estar soterrat

Unió Mollera Pollencina (UMP) denuncia que en el Port de Pollença han detectat almenys quatre punts en els quals es realitzen vessaments d'aigües residuals a la mar. Segons UMP, els vessaments han estat tan escandalosos que la Policia Municipal s'ha vist obligada a acordonar la zona per evitar que els turistes procedents de Gotmar no s'aturassin a veure què era el que provocava tan males olors.

A més, el passat dia 19, Unió Mollera Pollencina va detectar que sortien moltes bombolles del lloc on s'ubica l'emissari de la depuradora. A pesar que l'artefacte es troba enterrat 3 metres sota terra, en sortia líquid bullint per les escombraries que s'aboquen. Aquests vessaments en gran quantitat són la causa que ha fet que el Moll no hagi obtingut cap bandera blava, assegura Rafel Lorente, regidor d'UMP.

Aquesta formació política ja fa temps que ve reivindicant que la xarxa de fecals és totalment antiquada. També UMP assegura que l'equip de govern desconeix per complet l'estat de la xarxa de pluvials i la de fecals. Aquest fet, segons Lorente, fa que quan la gent demana un permís per connectar un habitatge a la xarxa municipal, els tècnics de l'Ajuntament no saben el punt exacte on s'ha hagut de realitzar la connexió.

En diverses ocasions s'ha donat un permís de connexions de fecals i després ha resultat que s'ha empalmat amb la xarxa de pluvials, assegura Lorente. UMP diu que la xarxa de fecals és molt antiga i els nous habitatges s'han connectat amb canonades de més cabal. De fet, fa que es formin «colls de botella» i es realitzin vessaments a la mar o sobre la via pública.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.