nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
20°

El Consistori no fa comptes presentar al·legacions al pla d'usos del Port

Mentrestant, ja se sap que alguns particulars i col·lectius sí que ho faran

Diferents col·lectius es troben aquests dies preparant les al·legacions que han decidit presentar al pla d'usos del Port de Sóller, que com és sabut es troba sotmès a exposició pública i ho estarà fins el mes de setembre, segons les previsions de la Direcció General de Ports i Litoral.

En canvi, i segons ha informat el batle Joan Arbona, l'Ajuntament no ha previst presentar-hi cap al·legació, tot considerant que el pla d'usos del Port respon a les expectatives que s'havia marcat el mateix Consistori. Així i tot, la sala no descarta al·legar-hi quan es presenti la proposta d'actuació per a cada zona concreta.

Per la seva banda, el col·lectiu de pescadors tampoc no sembla que vagi a presentar cap al·legació segons paraules del seu president, Josep Blanca. Ara bé, el Club Nàutic sembla que sí en presentarà, atès que inicialment no s'ha previst un espai per a ell com tenia sol·licitat.

Segons Arbona, està previst que les actuacions previstes al pla es vagin executant sempre segons la disponibilitat econòmica i no descartant-se incloure modificacions d'acord amb les al·legacions que es presentin i de les que es decideixi acceptar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.