algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

L'Associació de Veïns de Cala d'Or expulsa Núñez, regidor del PSOE

Els jutjats han declarat la nul·litat de tot el que féu aquest com a president

El portaveu del PSOE de Santanyí, Eloy Jesús Núñez, fou expulsat de l'Associació de Veïns de Cala d'Or després que l'assemblea que se celebrà dimarts a vespre donàs uns resultats de 244 vots a favor de l'expulsió i 132 en contra. Segons explica el secretari de l'entitat, Miquel Vallespir, «hem expulsat Núñez perquè el novembre de 1996 se'l nomenà president de l'Associació i exercí com a tal sense que cap elecció el col·locàs en la presidència, ara l'hem expulsat com a soci que era i per condemnar-li tots els mals que ha fet durant aquests anys».

Aquesta expulsió neix arran de la sentència d'un llarg procés judicial que començà després de les eleccions a la presidència del 1996. «Nosaltres denunciàrem els fets als jutjats i després de tots aquests anys ens ha donat la raó, per tant s'ha declarat com a nul tot el que havia fet Núñez en nom de l'Associació de Veïns de Cala d'Or i s'ha demostrat que mai no en fou president», diu Vallespir.

Això no obstant, Núñez considera que «la meva expulsió només s'ha degut a motius polítics, jo som regidor del PSOE i ells mai no han acceptat que a Cala d'Or guanyàs el meu partit, l'assemblea de dimarts va ser plena d'irregularitats i no em deixaren ni defensar-me».

Una altra de les recriminacions que manifesta el secretari Vallespir és que «Núñez ha gastat 40 milions de pessetes de l'Associació i ha fet una clara malversació de fons. A més, sabem fins ara que ell i el seu tresorer s'han apoderat de més de quatre milions a través de xecs al portador».

Eloy Jesús Núñez s'ha defensat afirmant que «jo no em vaig apoderar de diners de l'Associació, tot el contrari, jo i els meus col·laboradors arribàrem a pagar 639.000 pessetes de la nostra butxaca i aconseguírem grans millores per als veïns».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.