algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

El PSM critica la manca de sensibilitat de Cort envers el Pla de Sant Jordi

Serra protesta perquè no es vol canviar la ubicació de la depuradora

El grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Palma va criticar ahir molt durament l'equip de Govern del Partit Popular per la seva manca de sensibilitat envers els problemes que afecten el Pla de Sant Jordi i els pobles agrícoles de Palma.

Els nacionalistes en posen com a exemple la manca de diàleg de Cort amb els veïns de la zona pel que fa al tema de la construcció de la nova depuradora, projecte que ja ha estat aprovat per part del Ministeri de Medi Ambient i que ja compta amb la consignació pressupostària necessària.

En un comunicat que varen fer arribar als mitjans de comunicació, els nacionalistes expliquen que «en aquest sentit reiteram el nostre suport a la Plataforma de Sant Jordi i s'Aranjassa en defensa del Prat sobre la necessitat de la depuradora, però no a 500 metres de Sant Jordi i s'Aranjassa en contra de les directrius europees que especifiquen que ha d'estar a 2.000 metres de qualsevol nucli de població».

S'ha de recordar que fins i tot el mateix informe mediambiental realitzat per l'empresa Dragados, reconeixia que la ubicació de la depuradora no era del tot correcta, ja que s'incomplia la normativa europea per a aquestes infraestructures.

No és només la construcció de la depuradora, tot i que aquest sigui un tema molt important, l'únic que preocupa els nacionalistes. Segons va explicar el portaveu del PSM a l'Ajuntament de Palma, Sebastià Serra, en aquest nucli de població la vigilància de nit és gairebé inexistent. Sembla que la inseguretat ciutadana ha augmentat bastant en aquests nuclis de població i en els darrers temps hi ha hagut robatoris, amenaces, violència, destrosses i renous de motos que han pertorbat la tranquil·litat d'un espai poc freqüentat pels policies locals.

El tema de l'aeroport, una altra de les preocupacions al poble també preocupa Sebastià Serra, que va assegurar que «s'ha produït un incompliment dels horaris d'ús de la segona pista de l'aeroport de Son Sant Joan, així com també la zona d'enlairament quan s'havia promès per part de la direcció de l'aeroport que s'utilitzaria preferentment la pista 24». Precisament en les darreres sessions plenàries de Cort s'ha acordat renegociar amb Aena la creació de barreres sonores en aquesta zona després de comprovar-se'n la utilitat a la zona de Can Pastilla.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.