algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

El caos de trànsit a Portocristo provoca l'estudi de mesures dràstiques

Malestar veïnal per la instal·lació de barreres en un cèntric pas per a vianants

El caos circulatori i les retencions de més de vint minuts són les constants diàries que impedeixen la fluïdesa del trànsit a la primera línia de la zona costanera de Portocristo. Les queixes i el malestar ja s'han deixat sentir entre els veïns i comerciats de la localitat, que dia rere dia es veuen amb seriosos problemes per accedir, amb cotxe i a peu, al centre del nucli urbà de Portocristo.

En aquest sentit, des de la delegació de l'Ajuntament de Manacor a Portocristo, estan estudiant tot un seguit d'alternatives per evitar aquesta problemàtica i que passa necessàriament per una reforma circulatòria. Una de les primeres mesures adoptades ha estat la instal·lació d'unes barreres metàl·liques al final del cèntric passeig de la Sirena, amb l'objectiu d'evitar que els vianants travessin el pas de vianants i d'aquesta manera, aconseguir una major fluïdesa en el trànsit rodat.

El delegat de Turisme de l'Ajuntament de Manacor, Salvador Vadell (AIPC), ha explicat que «en aquests moments tenim com a punt de mira el pas per a vianants del passeig de la Sirena, on es produeixen la major part de les retencions. Fins que instal·laren les barreres, aquest punt era un dels més transitats pels vianants. A hores d'ara, estudiam com pot afectar a la circulació general, la prohibició del pas per a vianants en aquest punt. Fins i tot s'ha plantejat la possibilitat de fer una pas subterrani per sota el passeig».

Aquesta mesura ha provocat el rebuig de molts residents i comerciants de la zona, ja que per accedir a l'altra banda del carrer, no tenen més remei que desviar-se i fer una volta molt més llarga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.