algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

La societat illenca féu costat a l'homenatjat

Nombroses autoritats i personalitats del món de la cultura, empresaris i banquers foren presents a l'acte

No hi faltava ningú. La festa d'anit al Convent de Sóller es va convertir en un important esdeveniment social en què hi foren presents les màximes autoritats polítiques. Nombrosos representants del món de la cultura i les arts, empresaris, banquers, metges, arquitectes, amics i veïns de la localitat donaren aixopluc al nou fill il·lustre.

Hi assistiren el president del Govern balear, Francesc Antich; el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas; l'ambaixador dels EUA a Espanya, Eduardo Romero; la delegada del Govern, Catalina Cirer; el president del Parlament, Maximilià Morales; la presidenta del CIM, Maria Antònia Munar; el vicepresident del Govern, Pere Sampol; la vicepresidenta del Consell, Maria Antònia Vadell; la diputada del PP al Congrés, Rosa Estaràs; el conseller de Presidència, Antoni Garcies; el senador Ramon Socias; la consellera de Sanitat, Aina Salom; el conseller d'Agricultura, Mateu Morro; el conseller de Cultura, Damià Pons; el conseller de Turisme, Celestí Alomar, el director general de Cultura, Pere Muñoz; la directora general d'Indústria, Francesca Vives; el director general de Relacions Institucionals del Govern, Pere Fullana; el batle de Palma, Joan Fageda; el president del PP a Mallorca, Joan Font; la regidora de Cultura, Carme Feliu; el tinent de batle de l'Ajuntament de Palma, José M. Rodríguez, entre altres. A l'acte hi anaren el secretari de la Casa del Rei, Rafael Sttoporno; acompanyat de Maria Pia i la cap de premsa, Asunción Valdés; Llorenç Huguet, rector de la UIB, i del professor Francesc Bujosa. Entre els pintors hi havia Joan Gomila, autor del retrat de Pere Serra; Maria Carbonero, Joan Bennassar, Ramon Canet, Amador Magraner, Pep Coll, Nicolás Forteza, Pep Llabies, Maria Lluïsa Magraner, Cristina Estapé, Francisca Martí, Ulbritcht, Von Newmann i José María Menéndez, entre altres. També hi assistí l'escultor Jaume Mir i la ceramista Amalia Garcia, i els galeristes Joan Guaita, Joan Oliver Maneu, Pep Llabies, l'editor Lleonard Muntaner i els escriptors Baltasar Porcel i Antònia Vicens.

El cònsol dels Estats Units, Tummy Bestard. De Sa Nostra, el president, Miquel Capellà; el president de l'obra social i cultural, Miquel Alenyà; el delegat general, Pere Batle; i el president de la Caixa Colonya, Martí Torrandell.

D'empresaris hi eren el president de la Cadena Sol, Gabriel Escarrer; i el president de la CAEB, Josep Oliver. El doctor Kovacs; el president del Casal de Cultura de Sóller, Jaume Ensenyat; Fernando Rotger de la Clínica Rotger; l'arquitecte José María García Ruiz; els advocats Rafel Perera i Manuel Ramos i el canonge Antonio Pérez Ramos també hi foren.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.