muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Huguet diu que l'oposició l'ha de fer el PP de les Balears «i no Matas»

El diputat autonòmic li recorda que la seva tasca «és ser ministre»

L'expresident del Parlament balear i diputat autonòmic del PP Joan Huguet manifestà ahir que «s'ha de definir el paper de cada un dels membres del partit, perquè qui ha d'exercir l'oposició som els que estam a les institucions de les Balears i no Jaume Matas». Huguet realitzà aquestes declaracions a Menorca, després que Matas afirmàs a Palma que el Govern balear «definís d'una vegada quina era la seva política en matèria d'infraestructures hidràuliques». Les declaracions del ministre foren contestades un dia després per Antich, que l'acusà «de practicar un sectarisme trampós». Ara ha estat Huguet, del seu propi partit, qui ha criticat les intervencions de Matas.

Huguet, que passa uns dies de vacances a la seva població natal, Ferreries, diu que «el PP de les Balears necessita, en l'actual situació, exercir una oposició constructiva i impecable». «A Matas "afegí" li correspon la tasca de Govern per ser ministre del Govern de l'Estat, cosa que ens omple de legítima satisfacció i honor al PP de les Balears perquè hem aportat el nostre líder, amb una reconeguda experiència de govern, a l'Executiu que dirigeix el president José María Aznar».

Segons Joan Huguet, «Jaume Matas ha de continuar sent el cap que lidera el PP de les Balears, mentre que per a la tasca del dia a dia dels temes de partit disposam d'un coordinador general, tasca que desenvolupa eficaçment l'eivissenc Josep Juan Cardona». Sobre l'actual situació del PP de les Balears a l'oposició, Huguet indicà que «després d'estar 16 anys en el poder, un no es pot acostumar de la nit al dia a estar a l'oposició. Tot necessita un període de rodatge i aprenentatge».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.