algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

La Policia Local només persegueix la venda ambulant de fruita perquè el xibiu els crida

Els agents del Cos municipal saben que la seguretat de les platges és deficient i insuficient

Robatoris, venda ambulant, neteja, la costa es massifica i els problemes augmenten. La Policia Local de Campos, encarregada de la seguretat de desenes de quilòmetres de platja, ha de fer vertaders esforços per protegir-les, constantment, però, no deixen de sentir queixes per deixadesa.

La Policia afirma que persegueix els venedors ambulants il·legals de fruita i no els de roba perquè, segons explica un agent del Cos, «el quiosc del Trenc ens truca quan hi ha venedors de fruita que els fan competència, en canvi no ens avisen quan venen roba i, per tant, no ho perseguim de la mateixa manera».

La seguretat de les platges ha estat criticada per tots els diferents grups de l'oposició a Campos (PSM-UM-PSOE), perquè afirmen que l'equip de govern (PP) no dedica un control exhaustiu ni a la seguretat marina ni a la terrestre.

Contínuament es produeixen robatoris, però la Policia té dificultats per seguir-los, ja que afirma que «no podem estar tot el temps vigilant les platges perquè no som molts els policies locals de guàrdia, hem de ser al nucli de Campos, a sa Ràpita i a ses Covetes i això implica que no puguem ser constantment a un mateix lloc».

Actualment la Policia Local compta amb 16 efectius, però afirma que «som insuficients, voldríem que l'Ajuntament n'augmentàs el nombre, però sempre ens diuen que no tenen pressupost i no hi podem fer més». El regidor en l'oposició Joan Juan (PSM) critica, sobretot, que «la vigilància a les costes és insuficient i deficient, en el Trenc es persegueix la venda ambulant de fruita només perquè els propietaris dels quioscs els telefonen, si no ells no hi van».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.