algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

El Consell precinta l'obra des Pouet però la constructora continua treballant

La institució insular ha denunciat els fets a la Fiscalia i la Guàrdia Civil

Menys de mitja hora restaren els cartells de «Precintat» que personal del Consell Insular d'Eivissa i Formentera col·locà ahir de matí a les portes de les casetes d'obra i al reixat d'accés de la urbanització des Pouet. A les deu es presentaren al lloc una parella d'agents de la Guàrdia Civil, la secretària accidental del Consell, un zelador d'obres i un tècnic d'Urbanisme amb l'ordre de la presidenta del Consell, Pilar Costa, que indicava que les obres havien de ser precintades per haver desobeït el decret de paralització que ella mateixa havia firmat dimecres passat.

L'operació durà una hora, ja que s'informà el cap de l'obra del procés. Ni aquest ni la resta dels treballadors oferí resistència, tot i que l'encarregat es va negar a donar el seu nom perquè constàs a l'acta. Aquest utilitzava contínuament el telèfon mòbil per informar un superior dels esdeveniments. Ja en aquests moments alguns dels obrers portaven carretons amb material o treballaven discretament als laterals dels terrenys.

En menys de mitja hora, quan ja havien partit els tècnics i els agents de l'autoritat, els mateixos treballadors arrancaren els cartells que indicaven que l'obra estava precintada i tornaren amb tota normalitat a la seva feina. El Consell Insular va comprovar personalment aquests darrers fets i, com a conseqüència del que considera una acte «extraordinàriament greu», la institució cursà de manera immediata una denúncia davant la Guàrdia Civil demanant la seva intervenció al cas de la manera més ràpida possible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.