nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

La festa d'escuma de s'Illot esdevingué un desastre en utilitzar gasoli en lloc d'aigua

Una adolescent va haver de ser ingressada per la inhalació del combustible

Els veïns del nucli costaner de s'illot, en el municipi de Manacor, varen viure, la passada nit del dijous, un dels pitjors malsons de la seva vida. El que havia de ser una festa d'escuma en el marc de les festes patronals de la zona turística, va esdevenir un desastre, del qual no s'han de lamentar mals personals greus. El bidons que havien d'amollar escuma, resultaren contenir litres i més litres de gasoli que es varen abocar sobre la gent que restava a plaça de s'Illot a l'espera de l'espectacle escumós.

A partir de les 22.15 hores de la nit, amb una hora de retard, l'equip de l'empresa d'espectacles Mallorca So va començar a connectar els bidons de l'escuma amb una mànega de gran diàmetre. Durant més d'un minut, la mànega va abocar molts litres de gasoli, en comptes d'escuma. Aleshores, els al·lots que es concentraven a la plaça varen començar a inhalar gasoli per la gran pressió amb què sortia. En aquests moments fou quan alguns espectadors començaren a adonar-se que el líquid abocat era gasoli i, aviat, feren paralitzar l'espectacle.

En un breu espai de temps, nombroses persones començaren a mostrar símptomes d'intoxicació, com ara mareigs i vòmits. Per això, els serveis d'ambulància aviat hi comparegueren per auxiliar els joves que havien estat més en contacte directe amb el combustible. El resultat de la fatídica festa fou un seguit de persones intoxicades, una d'elles, una adolescent de quinze anys, hagué de ser ingressada a l'Hospital de Manacor, i ahir al migdia va poder ser donada d'alta. La resta d'al·lots tan sols han estat sotmesos a revisions mèdiques. Ahir dematí, els veïns no es podien creure el succeït.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.