algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Arca denuncia el «lamentable» estat de les portes antigues del parc de Bellver

L'associació ha enviat una carta al batle Fageda per demanar-li una actuació

L'associació Arca ha denunciat «el lamentable deteriorament» de les entrades antigues de Bellver. En un escrit dirigit al batle de palma, Joan Fageda, Arca li recorda que l'Ajuntament «ha realitzat aquests dies una forta actuació, absolutament necessària, en el barri del Terreno. Pensam que és aquesta una ocasió adient per tal de restaurar els accessos històrics de l'únic gran parc de la ciutat i que té tanta de significació per als mallorquins».

La carta dirigida al batle, que està firmada per Pere Ollers, president d'Arca, recorda que aquestes portes són del segle XIX i són d'estil historicista, «i que per tant suposen un llegat important que s'ha de conservar».

Finalment, Arca suggerix «a l'Associació de Veïns del Terreno que es 'posin en valor' aquestes portes en el 700è aniversari del castell de Bellver». I per això es demana: «una senyalització adient per arribar-hi (els visitans es perden i els veïns han d'ajudar-los a arribar); recuperar les pedres que falten al carrer Polvorí i condicionar el lloc de les portes llevant senyals de trànsit innecessàries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.