algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
16°

Cort defensarà la limitació musical de la Llonja la pròxima setmana

L'Ajuntament de Palma es presentarà la propera setmana davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Balears, que cità les parts enfrontades per l'aplicació de la mesura cautelar consistent en l'avançament d'horari musical als bars de la Llonja.

La citació per part de la Sala s'ha produït un cop que se signi l'acte d'inhibició de la jutgessa Carmen Frigola del Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma.

La inhibició es basà que la resolució del recurs és competència del TSJB sota l'argument que «no s'està impugnant una concessió o denegació d'una llicència d'activitat o amenització musical complementària, fet que sí seria competència d'aquest Jutjat, sinó una limitació imposada com a mesura cautelar, basada i prevista en l'ordenança municipal de protecció del medi ambient».

Al contrari del que secundà l'Ajuntament, el fiscal i el mateix jutjat, el recurs dels propietaris de locals defensà que la decisió de suspendre o no l'aplicació de la norma cautelar sobre l'avançament de l'horari musical dels bars és competència del jutjat i no del TSJB. També opinaren que Cort no té competències mediambientals.

El Tribunal Superior haurà de resoldre aquest contenciós administratiu que de solucionarà després de l'expedient de declaració de la Llonja com a zona acústicament contaminada, previst per setembre o octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.