nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Una gran exposició mostrarà els secrets del Titanic al parc de la Mar

Una empresa catalana recrearà la vida a bord del vaixell més famós

Una empresa catalana, Expo Titanic Empúria Brava, ha sol·licitat permís a l'Ajuntament de Palma per instal·lar una gran exposició durant quatre mesos a la ciutat de Palma en la qual es podrà reviure la història del Titànic.

L'Ajuntament de Palma, a través del regidor de Relacions Institucionals, Joan Bauzà, ja ha donat el seu consentiment a la instal·lació d'aquesta empresa a Palma. Tot i que encara no hi ha un lloc fix predeterminat, se sospesen diferents possibilitats per a la instal·lació de l'exposició, com poden ser el parc de la Mar o el final del Born.

El regidor Bauzà va explicar que la ubicació ideal per a una instal·lació d'aquest tipus podria ser precisament el parc de la Mar, ja que l'exposició seria molt a prop del medi on viatjava el mític vaixell. L'exposició ja ha estat instal·lada a Girona i ha rebut un gran nombre de visitants, més de setanta mil persones han passat per l'envelat on es repassa la història del mític vaixell.

Aquesta mostra permetrà descobrir les rèpliques oficials dels objectes recuperats del fons de l'oceà i algunes de les peces originals relacionades amb el mític vaixell. La reconstrucció del Titanic serà tan real que els visitants podran sentir-se com els passatgers de la primera classe, ja que es reconstrueix a la perfecció aquesta coberta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.