algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

El PP afirma que «el Consell és conscient de la il·legalitat de la moratòria»

L'oposició pensa que l´actitud del Pacte s'acosta a la prevaricació

El Partit Popular d'Eivissa i Formentera acusà ahir l'equip de govern del Consell Insular, del Pacte Progressista, d'actuar il·legalment de forma conscient, de cometre un frau de llei i, pràcticament, de caure en la prevaricació amb l'aprovació d'una Norma Territorial Cautelar (NTC) amb el coneixement que s'estan assumint unes competències que corresponen als ajuntaments i infringint el text constitucional mateix.

El president del PP a les Pitiüses i coordinador de la formació a les Balears, Josep Juan Cardona, comparegué ahir amb els membres del grup popular a la institució insular per donar a conèixer les al·legacions que han presentat al text. En realitat, la oposició planteja la necessitat de retirar la norma i començar tot el procés perquè, com varen voler deixar clar ahir, entenen i comparteixen la decisió de protegir el territori fins a l'aprovació del Pla Territorial Insular.

Juan Cardona explicà que les al·legacions es basen en sis punts, el primer dels quals és la invalidesa del procediment d'informació pública. Tot i això, el que consideren més greu els populars és la invasió de competències municipals i el fet que el Consell modifiqui lleis de rang superior, no només aprovades pel Parlament balear sinó també per les Corts Generals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.