muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

L'Ajuntament requalifica com a residencial el solar de Superna

El solar del costat i un d'adjacent es convertiran en zona verda

R.M./Ddb. Sta. Margalida.
Una Comissió Informativa d'Urbanisme va tenir lloc ahir migdia a l'Ajuntament amb representació de tots els grups polítics, per tractar del tema del solar de Can Picafort qualificat de zona verda en el qual la promotora Superna construeix 24 habitatges. Es va requalificar finalment el solar com a residencial i, en contrapartida, es va convertir en zona verda el del costat més part d'un altre d'adjacent, on es troben els dipòsits municipals, per tal d'arribar al total de metres quadrats del solar de Superna.

A través d'aquests solars es tindrà accés des de l'avinguda de Santa Eulàlia a una zona verda d'11.000 metres quadrats existent a la part posterior del solar on es construeixen els blocs d'habitatges. El regidor d'Urbanisme, Fèlix Estelrich, va actuar com a portaveu. Va reconèixer la culpa del Consistori. Va explicar que no hi ha hagut voluntat de fer mal a ningú i que no s'ha fet per perjudicar ningú, ni Superna ni l'Ajuntament. També va exposar, Estelrich, que tots els temes referents a les Normes Subsidiàries i al PGOU són difícils i que el canvi de govern municipal ha provocat aquesta incidència.

Així mateix va recordar que s'ha dit que se'n demanarien responsabilitats polítiques per part dels diversos partits implicats, però que al final no s'obriran expedients. Tampoc no se cercaran responsabilitats tècniques. Les paraules del regidor d'Urbanisme trobaren l'assentiment de tots els grups polítics representats a l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.