algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

L'ocupació hotelera se situarà en el 95'9% fins diumenge, un 1'7% menys que el 1999

Mallorca i Eivissa registren la major baixada, mentre que Formentera i Menorca pugen

La planta hotelera de les Balears tindrà una ocupació mitjana del 95'9% fins el pròxim diumenge 20, la qual cosa suposa una caiguda d'1'7 punts respecte de les mateixes dates de l'any passat, segons les dades facilitades per l'Oficina de Seguiment de l'Ocupació (OSO), adscrita a la Conselleria de Turisme.

En aquesta lína, Mallorca registrarà la major baixada, mantenint la seva tendència descendent al llarg d'aquest estiu. Els allotjaments turístics mallorquins entre el 14 i el 20 d'agost del 1999 tenien cobertes el 97'5% de les seves places; en canvi, enguany la seva ocupació minvarà 2'3 punts. Eivissa també acumularà xifres negatives durant aquesta setmana en comparació amb el mateix període de l'exercici anterior. En concret, la minva serà d'un 1%, passant del 97'2% a l'actual 96'2%.

A l'altre costat de la balança se situen Menorca i la menor de les Pitiüses, Formentera. Ambdues illes seran les úniques de l'Arxipèlag que aconseguiran resultats positius la darrera setmana de màxima ocupació de la temporada alta. Formentera experimentarà aquests set dies el màxim augment en la seva ocupació hotelera en relació a l'any passat, amb un 1'7%. Així, els establiments turístics formenterencs fregaran quasi el tot complet, amb un 98'9%.

Així mateix, Menorca assolirà un tímid increment del 0'4%, però que la col·locarà amb una ocupació hotelera semblant a la de Formentera. Tot i això, s'ha de subratllar que la diferència de places de Menorca respecte de Formentera arriba a les 29.453, segons la mostra realitzada per l'Oficina de Seguiment de l'Ocupació sobre 186.180 habitacions obertes al públic a tot l'Arxipèlag balear.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.