algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

La principal cadena de televisió japonesa farà un documental al castell de Bellver

Cort no posarà cap entrebanc perquè els nipons puguin enregistrar al monument

La principal cadena de televisió japonesa, Nippon television, té la intenció d'enregistrar un gran documental a la ciutat de Palma. En aquest reportatge televisiu que s'emetrà en hores de màxima audiència, el castell de Bellver serà un dels principals protagonistes de la filmació, ja que el monument encanta els ciutadans del país del sol naixent.

La cadena de televisió, a través de la seva productora Kawade, es va dirigir al regidor de Turisme i relacions institucionals de l'Ajuntament de Palma, Joan Bauçà, el passat sis d'agost per tal de demanar els oportuns permisos per enregistrar les imatges al castell de Bellver.

Com és lògic el consistori ha donat el seu consentiment per a l'enregistrament d'un documental que pot ajudar a difondre encara més la imatge turística de Mallorca entre els nipons, i molt especialment la imatge monumental de la ciutat.

L'enregistrament del documental començarà el proper divendres dia 18 a les dues i mitja de l'horabaixa.
En aquesta jornada s'enregistraran vistes generals del monument i vistes generals des del monument. En aquesta ocasió no hi serà present cap reporter.

Se suposa que l'hora escollida per l'enregistrament es deu a la llum solar, que serà molt intensa i que evitarà el contrast entre el solell i l'obaga.

La segona de les jornades de filmació a Palma es farà el dia 24 d'agost, el dijous de la setmana que ve, devers les tres de l'horabaixa. Les càmeres japoneses filmaran amb un reporter vistes generals del monument i vistes generals des del monument.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.