algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

Els excursionistes de Camp de Mar i els comerciants contesten Claudia Schiffer

Alemanys, belgues i veïns critiquen el tancament del popular camí a la torre

El tancament del camí a la torre de Camp de Mar al cap Andritxol que Claudia Schiffer va iniciar el mes de maig, arran de l'adquisició dels 400.000 metres quadrats de terreny que l'envolten i la construcció d'un xalet, i que ja ha acabat, ha encès la polèmica al lloc. El valor històric i paisatgístic del camí i de la torre l'han fet un lloc molt freqüentat, fins ara.

Això ha empipat els excursionistes i els mateixos comerciants de la zona.
Els amics de la natura, tant illencs com alemanys o belgues, s'han queixat a aquest diari pels més de dos quilòmetres de tancament. «Aquesta dona creu que ho pot comprar tot. La talaia ofereix una bella vista i volem continuar visitant-la», deien uns alemanys, paradoxalment de la mateixa nacionalitat que la model.

Precisament, en els cartells que l'Ajuntament d'Andratx ha posat perquè es respecti la privacitat del camí, hi ha qui hi ha posat un retall que diu en alemany «els excursionistes aposten contra Claudia Schiffer», i la ridiculitzen. També una belga es queixava perquè fins ara duia el seu fill a visitar la torre i ara no ho podrà fer.

Igualment un dels comerciants, com el propietari del bar El Quijote, en José, expressà la seva indignació perquè «estic acostumat a pujar-hi, ara que està tancat no podré. Els turistes que vénen per aquí també es queixen pel mateix motiu. No hi ha dret. Jo mateix els senyalitzava el camí. Arribarà el dia que amb coses com aquestes ens sentirem estranys a ca nostra».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.